BLOG

Üzleti mentorként sokféle problémával, megoldandó helyzettel, feloldandó dilemmával találkozom. Többeket visszatart az attól való aggódás, hogy milyen nagy anyagi terhet jelent majd neki a jövőben, hogy az együttműködésemet kéri. A változások bevezetése és fenntartása nem jelent mindig hosszú, fárasztó folyamatot és emiatt elrettentő kihívást....

Hogy jön össze ez a kettő? Adva van egy kelet-magyarországi cég, ahol dolgozol. Bár a munkád szereted, és rugalmasak is a munkaidődben - háromgyermekes anyaként ez fontos -, valamint home office lehetőség is van, a pénz sem rossz, de az ügyvezető a közelmúltban kilépett, és több értékes kollégát magával vitt egy konkurens céghez. Téged is hív.

Egy interjúsorozat részeként 2020. decemberében kérdeztek a pályámról, családomról, sikerekről. A szervezetfejlesztési kérdések mellett "kisszínesekre" is rákérdezett beszélgetőtársam, Hegedűs Ágota, amikre alább olvashatják a válaszokat:

A vezetői ambíciókkal rendelkező és mostanra már Group leader of Quality engineering pozícióban dolgozó P. László így élte meg a közös munkát.

Tibor véleménye rólam, akivel Quality Team Leaderként, HR menedzserként és Operatív igazgatóként is együtt gondolkodunk sok éve már.

KÉRJ IDŐPONTOT, HOGY ELDÖNTHESSÜK, TUDUNK-E, KELL-E NEKÜNK EGYÜTT GONDOLKODNI A SIKERED ÉRDEKÉBEN.