BLOG

Néhány napja történt, hogy workshopot tartottam egy informatikai vállalat menedzsmentjének. Három éve dolgozunk együtt. Minden esetben előre átbeszéljük az ügyvezetővel az aktuális témát, kihívásokat. Most is ez történt, alaposan fel is készültünk: a négyszemközti megbeszélések gyakorlati tapasztalatait és tavalyi év végén közösen kialakított és...

Üzleti mentorként sokféle problémával, megoldandó helyzettel, feloldandó dilemmával találkozom. Többeket visszatart az attól való aggódás, hogy milyen nagy anyagi terhet jelent majd neki a jövőben, hogy az együttműködésemet kéri. A változások bevezetése és fenntartása nem jelent mindig hosszú, fárasztó folyamatot és emiatt elrettentő kihívást....

Hogy jön össze ez a kettő? Adva van egy kelet-magyarországi cég, ahol dolgozol. Bár a munkád szereted, és rugalmasak is a munkaidődben - háromgyermekes anyaként ez fontos -, valamint home office lehetőség is van, a pénz sem rossz, de az ügyvezető a közelmúltban kilépett, és több értékes kollégát magával vitt egy konkurens céghez. Téged is hív.

Egy interjúsorozat részeként 2020. decemberében kérdeztek a pályámról, családomról, sikerekről. A szervezetfejlesztési kérdések mellett "kisszínesekre" is rákérdezett beszélgetőtársam, Hegedűs Ágota, amikre alább olvashatják a válaszokat:

A vezetői ambíciókkal rendelkező és mostanra már Group leader of Quality engineering pozícióban dolgozó P. László így élte meg a közös munkát.

Tibor véleménye rólam, akivel Quality Team Leaderként, HR menedzserként és Operatív igazgatóként is együtt gondolkodunk sok éve már.

KÉRJ IDŐPONTOT, HOGY ELDÖNTHESSÜK, TUDUNK-E, KELL-E NEKÜNK EGYÜTT GONDOLKODNI A SIKERED ÉRDEKÉBEN.