Mit nyerhetsz általam?

2022.02.01

A vezetői ambíciókkal rendelkező és mostanra már Group leader of Quality engineering pozícióban dolgozó P. László így élte meg a közös munkát. 

Egy új szervezeti egységben szerettem volna előre lépni, rövid időn belül, mint vezető. Motivált és elszánt voltam, de szétszórt volt a figyelmem. Szükségem volt valakire, akinek megfelelő tapasztalata van és számomra hiteles, akivel átbeszélhetem a terveimet, akivel együtt gondolkodhatok és a céljaim eléréséhez segít tartani a fókuszt.

"A következő mérföldkőnél ismét keresni foglak."

Szerencsére Lacit ismertem már korábbi céges tréningekről, ahol mindig naprakész tudást és releváns tapasztalatokat osztott meg a résztvevőkkel. 

Így adva volt számomra egy olyan hiteles és tapasztalt vezető, aki a szervezeti hierarchiával és összefüggésekkel is tisztában van.

A hónapokig tartó hatékony együttműködésünk számomra egy nagyon jó befektetés volt. A közös gondolkodásnak köszönhetően sokat tanultam. Felkészülten, mindig új ötletekkel és tervekkel vágtam neki a munkahelyi kihívásoknak és gyűrtem le az akadályokat és rövid időn belül elértem a célomat.  

Köszönöm az összeszedett, mindig őszinte, sallang mentes együtt töltött időt!