Milyen velem együtt dolgozni?

2022.01.26

Tibor véleménye rólam, akivel Quality Team Leaderként, HR menedzserként és Operatív igazgatóként is együtt gondolkodunk sok éve már.

Laci támogatásával az elmúlt évek során több sikeres szervezet-, folyamat- és kompetenciafejlesztési projektet valósítottunk meg. 

"Hamarosan ismét kereslek Laci!"

Mindig szerettem vele dolgozni mert mindig arra törekszik, hogy valamennyi érintett félnek egyértelmű, érthető és világos legyen a jelen helyzet, és a cél, ahova el akarunk közösen jutni.  

Határozottan képviseli azt, hogy az egyén a kulcsa és megoldása minden változásnak. Az egyén motivációja, elhatározása és akarata fogja működtetni a legkomplexebb rendszereket is. Sokszor, sokféle témában ötleteltünk, beszélgettünk, anekdotáztunk, érveltünk és vitatkoztunk már, s talán ezért is volt egyértelmű természetesen, amikor vezetői felkészülésemhez tőle kértem iránymutatást.  

Biztos vagyok benne, hogy a felkészült, tervezett és tudatos beilleszkedésem kevésbé lett volna ennyire zökkenőmentes, ha nem gondoljuk át közösen a lehetőségeket és a kockázatokat.